Kavels Zandpoort

In Zandpoort in Olympiakwartier West geniet je van het stadse wonen en van het glooiende duinlandschap. Hier is bewust omgaan met energie de standaard. Net over de brug over het IJmeer, woon je in Zandpoort overal dichtbij. Ga op pad naar Duin, het strand en het bos. Winkels, (sport) voorzieningen, de Marinahaven, het station van Almere Poort en de A6 liggen om de hoek.  Je bent zo in Amsterdam!

Kavels 1e fase

De eerste 38 kavels in Zandpoort zijn op een eerder moment in verkoop gegaan. In juni 2017 zijn de eerste 34 kavels in verkoop gegaan en 4 kavels begin februari 2018. Het kan voorkomen dat een van de kavels terugkomt. Kijk voor de actuele status op de Kavelkaart.

- 15 kavels met dakterras: kavelnummers 4021-4035 
- 4 kavels aan een duinpad: kavelnummers 4036-4039 
- 11 kavels aan de duinvallei: kavelnummers 4040-4050
- 4 kavels met terras aan de duinvallei: kavelnummers 4051-4054 
- 4 kavels met terras aan de duinvallei: kavelnummer 4056-4059

logo Zandpoort

Een kavel! Hoe nu verder?

Bij zelfbouw bepaal je zelf wie je huis ontwerpt/bouwt. Je kunt kiezen voor een uniek huis, of een ontwerp dat al bestaat. Houd er in je begroting altijd rekening mee dat het totale kostenplaatje uit méér bestaat dan alleen een kavel en een ontwerp. Laat je over kosten altijd goed adviseren. Ga in gesprek met diverse professionals en vraag verschillende offertes aan! Zo voorkom je teleurstelling.

⇒ Wat wil ik bouwen?

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor de nieuwsbrief van IkbouwmijnhuisinAlmere. Dan komt het laatste nieuws vanzelf naar je toe.