2e fase kavels in Zandpoort

In Zandpoort in Olympiakwartier West geniet je van het stadse wonen en van het glooiende duinlandschap. Hier is bewust omgaan met energie de standaard. In Zandpoort woon je overal dichtbij: Duin, het strand en het bos. Winkels, (sport) voorzieningen, de haven, station Almere Poort en de A6 liggen om de hoek. Je bent zo in Amsterdam! Op 12 november start de inschrijving voor de laatste 11 kavels van de 2e fase.

Een Tiny House, © Mill Home
Een Tiny House, © Mill Home

11 kavels voor kleiner wonen

Op deze kavels kan een klein vrijstaand huis worden gebouwd. In het kavelpaspoort worden de uitstraling en bouwmogelijkheden opgenomen die specifiek bij de woonvorm ‘kleiner wonen’ horen. 

Bekijk hier het Beeldkwaliteitsplan Wakker worden in Zandpoort Olympiakwartier West 

Start verkoop

De start verkoop van deze kavels loopt via een loting. De inschrijvingsperiode voor deze kavels is van maandag 12 november tot en met dinsdag 20 november om 17:00 uur. Meer informatie over de lotingsprocedure volgt.

Ontstaan van Zandpoort

In 2017 is de aftrap gegeven voor de ontwikkeling van het nieuwbouwproject Zandpoort in de wijk Olympiakwartier West. Er komen in totaal circa 550 woningen. Dat wordt een mix van koopwoningen, sociale huurwoningen, vrije sector huurwoningen en zelfbouwkavels. Er komen in totaal 51 zelfbouwkavels waarop particulieren hun droomhuis zelf kunnen (laten) bouwen. De 38 kavels van de 1e fase liggen verspreid in het duinlandschap en zijn voor geschakelde huizen. Deze kavels zijn verkocht; een aantal zelfbouwers is inmiddels ook gestart met de bouw van hun droomhuis.

Meer informatie

  • Bekijk de website Zandpoort voor de ontwikkeling van de nieuwe wijk, de sfeer en de verschillende woonmogelijkheden.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor de nieuwsbrief van IkbouwmijnhuisinAlmere. Dan komt het laatste nieuws vanzelf naar je toe.