Nieuwe kavels Homeruskwartier Centrum

Ontwerp: Deap Bouwvisie
Ontwerp: Deap Bouwvisie

Ben je op zoek naar een kavel in het Homeruskwartier? Dan is er goed nieuws! In Juni starten we met de verkoop van 6 nieuwe kavels in het Nestorblok in het Homeruskwartier Centrum. Hier bouw je aaneengesloten met je buren en beschik je over een ruime achtertuin.  In het Homeruskwartier Centrum woon je in een levendige omgeving met alle voorzieningen binnen handbereik.

Over de start verkoop

ontwerp: Deap Bouwvisie
ontwerp: Deap Bouwvisie

- Kavelpaspoorten, kavelspecifieke documenten, prijzen, inschrijfformulier ect staan uiterlijk 11 juni 2018 online. 
- Je kunt je inschrijven voor de loting via het inschrijfformulier (volgt ter zijnde tijd).
- De inschrijving is op woensdag 20 juni 2018 17:00 uur gesloten.  
- De notaris (Heldoorn Eggels Notarissen) bepaalt op vrijdag 22 juni 2018 via loting de kiesvolgorde. 
- Je ontvangt op vrijdag 22 juni 2018 per mail bericht of je bent ingeloot. 
- Wanneer je bent ingeloot kun je op donderdagmiddag 28 juni 2018 vanaf 13:00 uur aan de hand van je lotnummer een kavel kiezen in de Kavelwinkel. Een tijdstip voor het kiezen ontvang je samen met de uitslag van de loting. Degene met volgnummer 1 heeft de eerste keus, volgnummer 2 heeft de tweede keuze, enzovoorts.
- Over de uitslag van de loting kan niet worden gecorrespondeerd met de Kavelwinkel of de notaris.
- Er is geen reserve- of belangstellendenlijst.
- Kavels die niet worden gekozen op 28 juni 2018, zijn zoals altijd de volgende dag direct beschikbaar op de kavelkaart.

Nieuwsbrief

Lijkt het je wat om in Het Laar te wonen? Meld je dan nu aan als belangstellende via de nieuwsbrief. We informeren jou dan als eerste. Zo weet je zeker dat je niets mist.

Expertteam Zelfbouw

Wil je alvast inspiratie opdoen? Bezoek eens een Expertteam avond in de Kavelwinkel. Bij deze maandelijkse informatieavond zijn diverse partijen aanwezig om je te informeren. Kom naar het Expertteam Zelfbouw op 24 mei 2018!

Een kavel! Hoe nu verder?

Bij zelfbouw bepaal je zelf wie je huis ontwerpt/bouwt. Je kunt kiezen voor een uniek huis, of een ontwerp dat al bestaat. Houd er in je begroting altijd rekening mee dat het totale kostenplaatje uit méér bestaat dan alleen een kavel en een ontwerp. Laat je over kosten altijd goed adviseren. Ga in gesprek met diverse professionals en vraag verschillende offertes aan! Zo voorkom je teleurstelling.

⇒ Wat wil ik bouwen?