Kavels in Het Laar

Engel Architecten, foto: M. v.d. Burg

Is jouw droom in een huis te wonen dat aan al je woonwensen voldoet? Bouw dan zelf je droomhuis in Nobelhorst. Maak kennis met het nieuwste buurtje: Het Laar! Dit is het laatste buurtje van Het Brinkdorp. Begin juni komen er 12 grotere kavels voor vrijstaande woningen in verkoop. Hier krijg je de kans om te wonen in een open plek in het polder bos.

Over Het Laar

Rondom een glooiende plek met zwerfkeien en bomen, komen 12 grotere zelfbouwkavels van 376 m2 tot maar liefst 849 m2. De riante achtertuin grenst direct aan het polderbos. Hier heb je de unieke kans om jouw woonwensen te vertalen naar een prachtig huis in een bosrijke omgeving. En omdat het zo’n bijzonder buurtje is, dagen we je uit om jouw zelfbouwhuis aan te laten sluiten bij de groene omgeving om je heen. Van binnen en van buiten. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van natuurlijke en duurzame materialen in een kleurstelling die past bij het gevoel van wonen in het bos. De natuurlijke thema’s en bouwregels per kavel vind je straks terug in de kavelpaspoorten, die neem je mee als je aan de slag gaat om je huis te ontwerpen.

Start verkoop

Architect Eigen Huis, foto: Martijn Heil

- Kavelpaspoorten, kavelspecifieke documenten, prijzen, inschrijfformulier ect staan uiterlijk 11 juni 2018 online.
- Je kunt je inschrijven voor de loting via het inschrijfformulier (volgt ter zijnde tijd)
- De inschrijving is op woensdag 20 juni 2018 17:00 uur gesloten.  
- De notaris (Heldoorn Eggels Notarissen) bepaalt op vrijdag 22 juni 2018 via loting de kiesvolgorde.
- Je ontvangt op vrijdag 22 juni 2018 per mail bericht of je bent ingeloot. 
- Wanneer je bent ingeloot kun je op donderdagmiddag 28 juni 2018 vanaf 13:00 uur aan de hand van je lotnummer een kavel kiezen in de Kavelwinkel. Een tijdstip voor het kiezen ontvang je samen met de uitslag van de loting. Degene met volgnummer 1 heeft de eerste keus, volgnummer 2 heeft de tweede keuze, enzovoorts.
- Over de uitslag van de loting kan niet worden gecorrespondeerd met de Kavelwinkel of de notaris.
- Er is geen reserve- of belangstellendenlijst.
- Kavels die niet worden gekozen op 28 juni 2018, zijn zoals altijd de volgende dag direct beschikbaar op de kavelkaart.

Nieuwsbrief

Lijkt het je wat om in Het Laar te wonen? Meld je dan nu aan als belangstellende via de nieuwsbrief. We informeren jou dan als eerste. Zo weet je zeker dat je niets mist.

Meer weten?

Voorzieningen Nobelhorst en ontwikkeling van de wijk
- Nobelhorst heeft een eigen site: Nobelhorst.nl
- Lees het blog Nobelsleven.nl

Expertteam Zelfbouw

Wil je alvast inspiratie opdoen? Bezoek eens een Expertteamavond in de Kavelwinkel. Bij deze maandelijkse informatieavond zijn diverse partijen aanwezig om je te informeren. Kom naar het Expertteam Zelfbouw op 24 mei 2018!

Folder Het Laar