Kavels De Brouwerij en De Boerderij

Ontwerp: Livingstone
Ontwerp: Livingstone

Ben je op zoek naar een kavel in Nobelhorst? In oktober 2018 gaan 32 nieuwe kavels voor vrijstaande woningen in verkoop in twee nieuwe buurtjes: De Boerderij en De Brouwerij. De kavelgroottes variëren van circa 330 - 470 m2. Hier krijg je de kans om te wonen aan het water. Ook komen er 4 kavels voor kleinere woningen en een themakavel. Alle verkoopinformatie vind je op deze pagina.

Over De Brouwerij

De Brouwerij wordt een stoere nieuwe buurt met een industriële sfeer. Vroeger had bijna elk dorp zijn eigen brouwerij. In het buurtje 'De Brouwerij' proef je die geschiedenis! Alle 11 zelfbouwkavels in de Brouwerij liggen aan het water. De kans om te gaan wonen met het ultieme vakantiegevoel!

Over de Boerderij

Ontwerp: Building Design
Ontwerp: Building Design

Aan de Dorpsroute door Nobelhorst en de boerensloot komt de nieuwe buurt De Boerderij. In dit gezellige groene buurtje komt er naast een weiland met een oude kastanjeboom een natuurlijke speelplek voor kinderen. De vaarroute door Nobelhorst loopt langs De Boerderij. Hier komen 16 kavels aan het water. De bewoners van dit buurtje kunnen hun bootje hier aanleggen en zo door Nobelhorst varen.

Klein(er) wonen

In De Boerderij komen 4 kavels in verkoop voor klein(er) wonen. De kavelgrootte is circa 145 m2. In het kavelpaspoort worden de uitstraling en bouwmogelijkheden opgenomen die specifiek bij deze woonvorm horen.

De BouwExpo Tiny Housing in 2017 heeft laten zien dat kleine woonvormen in Nederland volop in de belangstelling staan. Klein wonen als levenswijze waarbij financiële vrijheid, een kleine ecologische footprint en wonen met gelijkgestemden vaak centraal staat. In de ontwikkeling van nieuwe gebieden wordt het programma klein(er) wonen op kleine schaal meegenomen. Begin 2018 zijn in het buurtje De Hoeve de eerste 4 kleinere kavels in verkoop gegaan. 

Themakavel

Binnen het buurtje De Boerderij ligt een themakavel, waarvoor een extra ontwerpopgave gaat gelden. Meer informatie volgt.

Start verkoop

Deze kavels zullen in verkoop gaan via een loting. Meer informatie volgt begin september.

Nieuwsbrief

Lijkt het je wat om in De Brouwerij of in De Boerderij te wonen? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief. We informeren jou dan als eerste. Zo weet je zeker dat je niets mist.

Meer weten?

Voorzieningen Nobelhorst en ontwikkeling van de wijk
- Nobelhorst heeft een eigen site: Nobelhorst.nl
- Lees verhalen uit Nobelhorst in het blog Nobelsleven.nl

Folder De Brouwerij

Folder De Boerderij

Folder De Boerderij