Start verkoop nieuwe kavels De Laren

Dudok woning, Groothuis Wonen

Er zijn weer nieuwe kavels in aantocht in de nieuwe, groene woonwijk De Laren. 12 november start de inschrijving voor 32 kavels voor vrijstaande huizen. Ze liggen binnen het bestaande groen van een voormalig sportpark; geen kavels op een kale zandvlakte dus. Deze wijk ligt aan de noordwestkant van het dorpse Almere Haven, de kavels liggen aan de rand van de wijk. Vier kavels zijn bedoeld voor het bouwen van een bungalow.

6 kavels in Veld A

Klik voor een vergroting

Veld A is kleinschalig, hier komen in totaal 65 woningen. De eerste 7 zelfbouwkavels zijn in 2017 in verkoop gegaan. De overige woningen worden door een projectontwikkelaar gebouwd.

26 kavels in Veld B

Impresssie: Studioschaeffer. Klik voor een vergroting
Impressie: Studioschaeffer

Naast de 26 zelfbouwkavels komen in Veld B ook 51 projectmatige woningen (twee-onder-een-kapwoningen en grote rijwoningen).

  • 4 kavels voor bungalows
  • 4 kavels hebben diepe achtertuin op het zuiden
  • Oppervlaktes variëren tussen circa 330-473 m2
  • Hier gelden ook beeldkwaliteitseisen: de gevels worden uitgevoerd in lichtgele baksteen en de daken worden antraciet of zwart. Meer informatie volgt.

Start verkoop

De inschrijving voor loting van deze kavels begint op maandag 12 november en eindigt dinsdag 20 november om 17:00 uur. Alle verkoopinformatie is uiterlijk 12 november beschikbaar: de kavelpaspoorten, oppervlaktes en prijzen, kavelspecifieke documenten.

Plattegrond De Laren

Bekijk de grote plattegrond van De Laren.