Expertteam Zelfbouw 'special nieuwe kaveluitgifte'

Heb je interesse in een van de nieuwe kavels in Het Laar of in Homeruskwartier Centrum? Kom donderdag 14 juni tussen 17:30 en 20:00 uur naar het Expertteam Zelfbouw in de Kavelwinkel. Stel je vragen over zelfbouw, bouwregels en het inrichtingsplan aan externe experts, zelfbouwadviseurs en projectleiders van de gemeente. Gastvrouw Jolly uit Nobelhorst is er voor alle vragen over het wonen in Nobelhorst. Het Expertteam van 14 juni is de laatste voor de zomer!
Meer informatie over het Expertteam Zelfbouw

Inschrijving kavels Het Laar in Nobelhorst gestart

Referentiebeeld Het Laar. Engel Architecten, foto: M. v.d. Burg

Tot 20 juni 17:00 uur kun je je inschrijven voor de loting van de kavels in Het Laar in Nobelhorst. Het Laar staat voor wonen op een open plek in het polderbos. De 12 grote kavels voor vrijstaande huizen variëren in grootte tussen 375 m2 tot 849 m2 en hebben ruime bebouwingsmogelijkheden met vrij uitzicht op het polderbos of polderplantsoen. Prijzen vanaf € 195.000. Lees verder op de verkooppagina Het Laar.

Schrijf je in voor kavels Homeruskwartier Centrum

Ontwerp: Deap Bouwvisie

Ook voor de nieuwe kavels in Homeruskwartier Centrum loopt de inschrijfperiode voor de loting tot 20 juni 17:00 uur. Hier kom je te wonen in een levendige omgeving midden in Almere Poort met alle voorzieningen binnen handbereik. Op de 6 kavels in het Nestorblok bouw je aaneengesloten met je buren. De achtertuinen zijn ruim en liggen op het zuiden, parkeren doe je op eigen terrein. De kavelgrootte varieert tussen 165-187 m2, prijzen gaan vanaf  € 78.000. Lees verder op de verkooppagina Homeruskwartier Centrum.

Lotingsprocedure Het Laar en Homeruskwartier Centrum

De lotingsprocedure voor de kavels in Het Laar en Homeruskwartier Centrum is aangepast. Om zoveel mogelijk gegadigden hun eerste keus te kunnen geven, wordt er toegewezen in plaats van gekozen. Dat zit zo: de notaris bepaalt via een loting de volgorde waarin de kavels worden toegewezen. De toewijzing vindt plaats op basis van je 1ste kavelkeuze. Als niet alle kavels zijn toegewezen, dan volgt een volgende toewijzingsronde waarin wordt gekeken naar je 2e keuze, respectievelijk 3e keuze.

2e Binnenkijkroute Nobelhorst op 30 juni

Interieur woning in Nobelhorst

Noteer zaterdag 30 juni alvast in je agenda voor de 2e Binnenkijkroute van Nobelhorst! Je krijgt de kans om een aantal huizen in Nobelhorst vanbinnen te zien. Welke woningen er meedoen worden op een later tijdstip vermeld. De Binnenkijkroute is van 11:00 tot 14:00 uur.
Praktische informatie

Indien u deze e-mail niet goed ontvangt, klik dan hier voor de webversie.