Masterclass tijdens Expertteam Zelfbouw 24 mei

Ontwerp: Architect Eigen Huis

Stel je vragen over zelfbouw aan (wisselende) externe partijen op het gebied van financiën, woningmarkt, duurzaamheid, bouwkosten en het bouwproces. Hoe werkt zelfbouw en wat kun je met jouw budget realiseren? En volg 24 mei een exclusieve masterclass met architect Olof van der Linden! Hij visualiseert de belangrijkste zaken waarop je moet letten bij het maken van je programma van eisen. Ook zijn Almeerse energieambassadeurs aanwezig om te vertellen over energieneutrale toepassingen. Loop 24 mei tussen 17:30 en 20:00 uur binnen in de Kavelwinkel.
Alles over het Expertteam Zelfbouw

Nieuwe kavels in Nobelhorst: Het Laar

Referentiewoning Het Laar van Engel Architecten. Foto: M. v.d. Burg

Maak kennis met het nieuwste buurtje in Nobelhorst in Almere Hout: Het Laar. Hier krijg je de kans om te wonen in een open plek in het polderbos. Er komen 12 zelfbouwkavels van 376 tot maar liefst 849 m2 voor vrijstaande woningen. Een unieke kans om jouw woonwensen te vertalen naar een prachtig huis in een bosrijke omgeving. De kavels gaan in verkoop via een loting. Uiterlijk 11 juni 2018 komt alle informatie beschikbaar: de afmetingen, prijzen, bouwregels en het inschrijfformulier. Op 11 juni start de inschrijving. 

Over Het Laar en de lotingsprocedure

Nieuwe kavels in Homeruskwartier Centrum

Ontwerp: Deap Bouwvisie

Wil je graag zelf bouwen in Homeruskwartier in Almere Poort? In juni start tegelijk met de kavels in Nobelhorst de verkoop van 6 kavels in Homeruskwartier Centrum. Het gaat om kavels voor geschakelde woningen met een kavelgrootte van circa 170-185 m2. Ze beschikken over een ruime achtertuin op het zuiden. De verkoop verloopt via een loting. Informatie over de afmetingen, prijzen, bouwregels en het inschrijfformulier volgen uiterlijk 11 juni 2018. Op die datum start de inschrijving.
Over de kavels in Homeruskwartier en de lotingsprocedure

Indien u deze e-mail niet goed ontvangt, klik dan hier voor de webversie.