Woonexpeditie Almere Poort

10 juni 2017

De WoonExpeditie Almere Poort is een informatief woonevenement op 10 juni van 11:00 - 16:00 uur. Ga op pad en ontdek hoe verrassend je kunt wonen in Almere Poort!

Het verrassende Almere Poort

Door de prachtige ligging van Almere Poort, aan het water en het bos, kun je er verrassend wonen. Je kunt in dit stadsdeel niet alleen woningen huren en kopen, hier is ook de grootste zelfbouwwijk van Nederland waar geen huis hetzelfde is. Het Homeruskwarier in Almere Poort is namelijk bijna volledig door de inwoners gebouwd. In Duin kun je prachtig wonen met uitzicht op het Almeerderstrand en de jachthaven. En er komen nog nieuwe wijken bij, zoals Zandpoort in Olympiakwartier west. In deze nieuwe wijken wordt groen en gezond wonen de standaard. In Almere Poort woon je centraal bij het station en de A6 ligt om de hoek. Je bent snel in Almere Centrum, maar ook in hartje Amsterdam.

Programma in het kort

  • Ontdek de nieuwste wijk Zandpoort in Olympiakwartier West. Hier kunnen wij je alles vertellen over de nieuwste kavels die op 29 juni in verkoop gaan! 
  • Ga op Woonexpeditie naar Duin en bezoek onder andere de modelwoning.
  • Tussendoor even relaxen? Kom lekker loungen, eten en drinken!
  • Kom wooninspiratie opdoen op de woonmarkt:

- Bekijk het aanbod van nieuwbouwprojecten en zelfbouwkavels in de stad;
- Laat je bijpraten over de toekomstige gebiedsontwikkelingen in Almere Poort, waar groen en gezond wonen de standaard wordt;
- Hoor de laatste nieuwtjes over het woonexperiment Tiny Housing;
- Zie wat voor moois Almere je nog meer te bieden heeft en vind uit waar jij wilt wonen!

Zelfbouwkavels

In Almere kun je in alle stadsdelen een kavel kopen en zelf je huis bouwen. De adviseurs van de Kavelwinkel staan op de Woonmarkt om jou te kunnen helpen de ideale kavel te vinden. Ben je op zoek naar een kavel in een stedelijke omgeving, of zoek je juist rust en groen? Wil je wonen in een wijk die bijna klaar is of mag het een pionierswijk zijn die nog vorm moet krijgen. En past je budget wel bij je woonwensen?

Ben je nieuwsgierig naar de nieuwe zelfbouwkavels in Zandpoort? De adviseurs van de Kavelwinkel staan met een stand op de locatie van Zandpoort, zodat we je daar alles kunnen vertellen over de kavels die op 29 juni in verkoop gaan.

Locatie

De WoonExpeditie Almere Poort start bij het NS-station Almere Poort, Demetrius Vikelaslaan.  Wandel of fiets over het Havenpad langs Zandpoort, via de  Almeerse woonmarkt naar Duin.

Datum: 10 juni 2017

Tijd: van 11:00 tot 16:00 uur.