WoonExpeditie Almere Hout

14 oktober 2017

Logo WoonExpeditie Almere Hout 14 oktober

De WoonExpeditie Almere Hout is hét informatieve woonevenement waar je alles te weten komt over nieuwbouw en zelfbouw in Almere. Ga 14 oktober op pad en ontdek tussen 12:00 en 16:00 uur hoe verrassend je kunt wonen in en om Almere Hout! Breng een bezoek aan de nieuwbouwlocaties Vogelhorst, Nobelhorst, Oosterwold en Overgooi. En kom langs op de Almeerse Woonmarkt in Vogelhorst voor Almeerse aanbod van nieuwbouw en zelfbouwkavels. 

Landelijk wonen in Almere Hout

Villa's in Vogelhorst. Foto: Feenstra Fotografie

Aan de oostkant van Almere ligt Almere Hout, een landelijk stadsdeel met een uitgebalanceerde mix van wonen, rust, ruimte en veel groen. Je woont hier midden in de natuur, omgeven door bossen, water en eindeloze poldervlaktes. De plek waar anderen heengaan in hun vrije tijd: stadslandgoed de Kemphaan en golfbaan Almeerderhout liggen om de hoek. De levendigheid van de stad ligt binnen handbereik. Je bent met de auto zo in het centrum, op de snelweg en in 't Gooi. Je kunt hier huren, kopen, maar ook zelf een huis, twee-onder-een-kapwoning of villa bouwen. 

Programma

  • Ontdek Vogelhorst: ontmoet je nieuwe buren en wandel of fiets door de prachtige lanen. Naast zelfbouw is hier ook projectmatige bouw mogelijk. Kijk voor meer informatie op Villapark Vogelhorst.
  • Vind wooninspiratie op de Almeerse Woonmarkt:

- Bekijk het aanbod van nieuwbouwprojecten en zelfbouwkavels in de hele stad;
- Laat je bijpraten over de toekomstige gebiedsontwikkelingen in Almere Hout;
- Zie wat voor moois Almere je nog meer te bieden heeft en bepaal waar jij wilt wonen!

  • Doe mee aan de Tour Overgooi en bekijk een opengestelde villa.
  • Voor de laatste stand van zaken in Oosterwold loop je naar de tent op locatie.
  • Kom langs in Nobelhorst om met eigen ogen te zien hoe snel de bouw van de wijk vordert en waar de nieuwe buurtjes (veld 10 en 8) liggen die eind 2017/begin 2018 in verkoop gaan. 
  • Tussendoor even relaxen? In Vogelhorst is een wijnproeverij en voor meer food en non-food kun je terecht op de herfstmarkt in Nobelhorst.
  • Haal de fietsroute Almere Hout en verken de buurt op de fiets

Volledige programma: hetkaninalmere.nl/woonexpeditie

Laat je adviseren over zelfbouwkavels

In Almere kun je in alle stadsdelen een kavel kopen en zelf je huis bouwen. De adviseurs van de Kavelwinkel staan op de Almeerse Woonmarkt om jou te kunnen helpen je ideale kavel te vinden. Wat zijn jouw woonwensen? Welke wijk past bij jou? Wat kun je bouwen met jouw budget? Bouwers, architecten, financiële partijen, bouwbegeleiders en makelaars zijn ook aanwezig om je van advies te voorzien.

Locatie

Het centrale punt van de WoonExpeditie Almere Hout is in Vogelhorst (Parelduikerlaan). Er zijn ook programmaonderdelen in Nobelhorst, Oosterwold en Overgooi.  
Datum: 14 oktober 2017
Tijd: van 12:00 tot 16:00 uur

Schetsimpressie villa in Vogelhorst
Bos. Foto: Martijn Steiner Lovisa
Villa in Overgooi. Foto: Feenstra Fotografie
Cathedralenbos
Speeltuin in Nobelhorst. Foto: Adrienne Norman
Woning in Oosterwold
Foto: Evelyne Jacq