Nieuwe kavels in verkoop

8 maart 2018

Foto: Feenstra Fotografie

Wil je graag zelf een huis bouwen en is de kavel van je dromen niet meer beschikbaar? Er komen altijd nieuwe kavels op de markt. We verwachten dit jaar nieuwe zelfbouwkavels in onderstaande wijken in Almere. Zodra er concrete data bekend zijn, vermelden we dat hier en via onze andere kanalen.

2e kwartaal 2018: Het Laar in Nobelhorst

Nieuwe kavels in Het Laar (veld 8) in Nobelhorst komen in het 2e kwartaal van 2018. Het gaat om 12 kavels voor vrijstaande woningen op grote kavels vanaf 500 m2. Tip: Binnenkijkroute Nobelhorst op 7 april mét sneak preview Het Laar.

3e kwartaal 2018: 2e fase Zandpoort in Olympiakwartier

In Zandpoort in Almere Poort komen in totaal 52 kavels voor rijhuizen op de markt. De kavels gaan gefaseerd in verkoop. De 1e fase is op 29 juni 2017 en begin februari 2018 met in totaal 38 kavels in verkoop gegaan. De kavels van de 2e fase volgen in het najaar.

3e kwartaal 2018: De Brouwerij en De Boerderij in Nobelhorst

Veld 13 in Nobelhorst gaat in het najaar in verkoop. Dit veld omvat 2 nieuwe buurtjes: De Brouwerij en De Boerderij. Hier is ruimte voor circa 38 zelfbouwkavels.

4e kwartaal 2018: De Laren in Almere Haven

Het gaat om de start verkoop van de 2e fase van Veld A (6 kavels voor vrijstaande woningen) en circa 28 kavels in Veld B in Almere Haven. 

Losse kavels weer in verkoop

Verspreid in de stad liggen kavels die de gemeente tijdelijk heeft teruggetrokken. Bijvoorbeeld door economische tegenwind of omdat de oorspronkelijke bouwregels moeten worden ververst. Deze kavels worden na een zorgvuldige procedure zonder aankondiging opnieuw aangeboden via Kavelkaart. Blijf dus de Kavelkaart in de gaten houden als je op zoek bent naar een zelfbouwkavel.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil je automatisch op de hoogte blijven over nieuwe kavels in Almere? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van IkbouwmijnhuisinAlmere, of like ons op Facebook.

 

Bovenstaande informatie is een prognose, er kunnen geen rechten aan ontleend worden.