Nieuwe kavels in verkoop

29 juni 2018

Foto: Feenstra Fotografie

Wil je graag zelf een huis bouwen en is de kavel van je dromen niet meer beschikbaar? Er komen altijd nieuwe kavels op de markt. We verwachten dit jaar nieuwe zelfbouwkavels in onderstaande wijken in Almere. Zodra er concrete data bekend zijn, vermelden we dat hier en via onze andere kanalen.

Oktober 2018: 2e fase Zandpoort in Olympiakwartier

In Zandpoort in Almere Poort gaat de 2e fase kavels in verkoop. Het gaat om 11 kavels voor kleine vrijstaande huizen.

Oktober 2018: De Brouwerij en De Boerderij in Nobelhorst

Veld 13 in Nobelhorst gaat in oktober in verkoop. Dit veld omvat 2 nieuwe buurtjes: De Brouwerij en De Boerderij. Hier is ruimte voor circa 32 zelfbouwkavels voor vrijstaande woningen.

November 2018: De Laren in Almere Haven

Het gaat om de start verkoop van de 2e fase van Veld A (6 kavels voor vrijstaande woningen) en Veld B (circa 26 kavels voor vrijstaande woningen) in Almere Haven. 

Eerste kwartaal 2019: Veld 14 in Nobelhorst (naam volgt)

In een nieuw buurtje komen circa 27 kavels voor rijhuizen en vrijstaande huizen.

Losse kavels weer in verkoop

Verspreid in de stad liggen kavels die de gemeente tijdelijk heeft teruggetrokken. Bijvoorbeeld door economische tegenwind of omdat de oorspronkelijke bouwregels moeten worden ververst. Deze kavels worden na een zorgvuldige procedure zonder aankondiging opnieuw aangeboden via Kavelkaart. Blijf dus de Kavelkaart in de gaten houden als je op zoek bent naar een zelfbouwkavel.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil je automatisch op de hoogte blijven over nieuwe kavels in Almere? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van IkbouwmijnhuisinAlmere, of like ons op Facebook.


Bovenstaande informatie is een prognose, er kunnen geen rechten aan ontleend worden.