Nieuwe kavels in verkoop

Wil je graag zelf een huis bouwen en is de kavel die bij jouw woonwensen past niet meer beschikbaar? Er komen altijd weer nieuwe kavels op de markt. We verwachten dit jaar nieuwe zelfbouwkavels in onderstaande wijken in Almere. Zodra er concrete data bekend zijn, vermelden we dat op deze pagina en via onze andere kanalen (nieuwsbrief, Facebook, Twitter).

 

Eerste kwartaal 2019: Veld 14 in Nobelhorst (naam volgt)

In een nieuw buurtje komen circa 27 kavels voor rijhuizen en vrijstaande huizen.

Eerste kwartaal 2019: nieuwe kavels in Vogelhorst

In 2019 komen - gefaseerd - nieuwe kavels in verkoop in Villapark Vogelhorst. Het gaat om in totaal 33 kavels. De kaveloppervlaktes variƫren tussen de 667 m2 en 1103 m2.

Losse kavels weer in verkoop

Verspreid in de stad liggen kavels die de gemeente tijdelijk heeft teruggetrokken. Bijvoorbeeld door economische tegenwind of omdat de oorspronkelijke bouwregels moeten worden ververst. Deze kavels worden na een zorgvuldige procedure zonder aankondiging opnieuw aangeboden via Kavelkaart. Ook komen kavels soms weer beschikbaar omdat klanten niet verder willen. Blijf dus de Kavelkaart in de gaten houden als je op zoek bent naar een zelfbouwkavel.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil je automatisch op de hoogte blijven over nieuwe kavels in Almere? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van IkbouwmijnhuisinAlmere, of like ons op Facebook.


Bovenstaande informatie is een prognose, er kunnen geen rechten aan ontleend worden.