Droomhuizen VIP*tour op 29 september

Door villawijken Vogelhorst en Overgooi

logo Droomhuizen viptour

Ontdek het geheim van Villapark Vogelhorst en Landgoed Overgooi; dé exclusieve zelfbouwparels van Almere! In deze wijken - die overigens wel sterk van elkaar verschillen - heb je écht alle ruimte en vrijheid om zelf een luxe droomhuis te realiseren. Na jaren economische tegenwind zit de verkoop van kavels in deze wijken weer in de lift en worden er nieuwe huizen gebouwd. Heb je ambitie zelf een luxe villa te realiseren en wil je ontdekken of zelfbouw in Vogelhorst of Overgooi bij je past? Stap dan in de comfortabele VIP*bus van IkbouwmijnhuisinAlmere en laat je rondrijden. Let op: aanmelden is noodzakelijk.

Je rijdt o.a. langs prachtige droomvilla’s, landschapspark de Overgooischezoom en bijzondere voorzieningen zoals stadslandgoed De Kemphaan. Onderweg geniet je van lokaal geproduceerde versnaperingen. Onze gids vertelt je alle ins en outs over de opzet van deze wijken, de groene omgeving met o.a. het Kathedralenbos, beschikbare kavels en de zelfbouwmogelijkheden.

Programma VIP*tour 29 september

10.45 uur          Verzamelen aan het begin van de Kemphaanlaan op Stadslandgoed De Kemphaan

11.00 uur          Vertrek met de bus naar Landgoed Overgooi

12.00 uur          Lunch en bezoek aan de Boerenmarkt op Stadslandgoed De Kemphaan

12.30 uur          Vertrek met de bus naar Villapark Vogelhorst

13.30 uur          Terug op Stadslandgoed De Kemphaan, einde VIP*tour

Locatie en parkeren

Stadslandgoed De Kemphaan, Kemphaanlaan, 1358 AC Almere Hout. Aan het begin van de Kemphaanlaan zijn voldoende parkeerplaatsen. Je kunt hier gratis je auto parkeren.

Heerlijk lunchen onderweg

Je krijgt van ons onderweg een lunchpakket dat is samengesteld uit heerlijke streekproducten.

Bezoek aan de Boerenmarkt

Stadslandgoed De Kemphaan is een van de bijzondere trekpleisters in je toekomstige woonomgeving. Om de sfeer van dit landgoed te proeven, brengen we een kort bezoek aan de Boerenmarkt. Hier kun je de lekkerste biologische producten kopen. Alle producten op de markt zijn dagvers en zelfgemaakt. Zo vind je er rundvlees van de eigen koeien, verschillende kazen, kruidenierswaren, het echte zelfgebrouwen Kemphaanbier, versgebakken brood, banket en andere overheerlijke producten.

Meer informatie over de villawijken

Data VIP*tours 2018

  • zaterdag 29 september 
  • zaterdag 27 oktober
  • zaterdag 24 november

Aanmelden noodzakelijk

Wilt u het geheim van Villapark Vogelhorst en Landgoed Overgooi ontdekken? Meld je dan aan voor de Droomhuizen VIP*tour van 29 september via het formulier onderaan deze pagina. Er is een selectief aantal plaatsen beschikbaar. Na aanmelding ontvang je direct een mail met een link om je aanmelding te bevestigen. 

Aanmeldformulier VIP-tour 29 september

Aanmelden VIP*tour
Ik neem mijn partner mee
Op de hoogte blijven? Meld je aan voor een van de nieuwsbrieven:
Ik heb belangstelling voor de wijk:
Foto: Martijn Steiner Lovisa
logo Villapark Vogelhorst
Banner Vind je kavel in Villapark Vogelhorst
Website Landgoed Overgooi
Banner Vind je kavel op Landgoed Overgooi
Foto: Martijn Steiner Lovisa
Foto: Gerard van Hees
Foto: Feenstra Fotografie