Hide this notice

Internet Explorer 6

Ivm de toegankelijkheid voor elke bezoeker www.drempelvrij.nl is Almere.nl niet optimaal te bekijken via Internet Explorer 6.0. Voor een betere weergave van deze site adviseren wij u een recente browser te gebruiken.

Ik Bouw Mijn Huis In Almere - Homeruskwartier Oost

RSS gemeente almere

Homeruskwartier Oost

11-06-2013

Homeruskwartier, Almere Poort. Foto: Martijn Steiner Lovisa In dit deel van Homeruskwartier komt aaneengesloten bebouwing bijna niet voor. Er is gekozen voor verschillende woonbuurten met vooral vrijstaande woningen in uiteenlopende soorten en maten. Enkele bijzondere accenten: eilandkavels, kavels aan het park, ondernemerskavels, houten huizen, huizen met rieten kap en de bungalows van 'Ik bouw in mijn tuin'.

plankaart Homeruskwartier Oost.jpgBegin juni 2013 zijn 3 eilandkavels, 7 kavels aan het park en 54 kavels langs het Pampushout in verkoop gegaan (zie rechterkant). Verder zijn met name nog kavels voor woon-werkvilla's te koop met royale afmetingen boven de 700 m2 en kavels in de bijzondere buurt 'Ik bouw in mijn tuin' (kleine bungalow in een relatief grote tuin).

Kavels in alle soorten en maten

Homeruskwartier Oost gaat bijna 1.000 woningen tellen, verdeeld over 300 kavels voor particulier opdrachtgeverschap en één veld en twee woontorens voor mede-opdrachtgeverschap. Het fraai aangelegde Homeruspark loopt dwars door de wijk heen. Aan weerszijden van het park Homeruspark kunnen twee woontorens worden ontwikkeld van maximaal 45 meter hoog.Brochure en plankaart

Omslag Homeruskwartier OostU kunt de brochure met uitgebreide beschrijving van de aangeboden kavels online bekijken en/of downloaden. Wilt u zien welke kavels nog beschikbaar zijn? Kijk dan op de Kavelkaart (zie banner rechts) of neem contact op met de Kavelwinkel. Het informatiecentrum Almere Poort is de komende tijd gesloten.
Brochure Homeruskwartier Oost
Plankaart Homeruskwartier Oost (PDF 772 Kb)
Insteekfolder Ik bouw met riet (PDF 1,7 Mb)
Insteekfolder Wonen aan 'de groene vingers' (PDF 808 Kb)
Insteekfolder Wonen aan 'het hof' (PDF 777 Kb)
Insteekfolder Ik bouw op een eiland / aan het park (PDF 315 Kb)
Insteekfolder Ik bouw langs Pampushout (PDF 592 Kb)