Hide this notice

Internet Explorer 6

Ivm de toegankelijkheid voor elke bezoeker www.drempelvrij.nl is Almere.nl niet optimaal te bekijken via Internet Explorer 6.0. Voor een betere weergave van deze site adviseren wij u een recente browser te gebruiken.

Ik Bouw Mijn Huis In Almere - Homeruskwartier Oost

RSS gemeente almere

Homeruskwartier Oost

26-03-2015

Het oostelijke deel van Homeruskwartier bestaat uit verschillende woonbuurten met vooral vrijstaande woningen. Enkele bijzondere accenten: eilandkavels, ondernemerskavels, houten huizen, huizen met rieten kap en de bungalows van 'Ik bouw in mijn tuin'. En de 17 kavels in 'Het Vrije Veld' die op 4 april in verkoop gaan.

Homeruskwartier, Almere Poort

Beschikbare kavels liggen vooral langs de buitenrand, langs het Pampushout en er zijn met name nog kavels voor woon-werkvilla's met royale afmetingen boven de 700 m2 en kavels in de bijzondere buurt 'Ik bouw in mijn tuin' (kleine bungalow in een relatief grote tuin).

Voorzieningen

Voorzieningen zijn binnen handbereik. Basisscholen, voortgezet onderwijs, kinderopvang, winkels, horeca en een gezondheidscentrum vindt u in de buurt. De gezellige Homerusmarkt met kleine winkels maakt het voorzieningenpalet af. Alles is op loop- of fietsafstand en het openbaar vervoer is goed geregeld.

Informatiepunt bouwen en wonen

Bent u nieuwsgierig naar Almere Poort? Dan kunt u drie middagen per week binnenlopen bij het Informatiepunt Bouwen en Wonen voor informatie, vragen en natuurlijk om ideeën op te doen. Het is gevestigd in het gebiedskantoor Poort. Locatie: in de HomerusMarkt aan het Homerusplein, Najadenstraat 3-5. Bekijk hier de openingstijden

Wijkfolder

wijkfolder_HK_100.jpgAlle informatie en de beschikbare kavels (oktober 2014) in Homeruskwartier vindt u hier. Voor de meest actuele stand van de beschikbare kavels kunt u kijken op de Kavelkaart (zie banner rechts). Daar kunt u bovendien de kavelpaspoorten met specifieke bouwregels per kavel bekijken.
Wijkfolder Homeruskwartier (pdf)

Brochure Homeruskwartier Oost
Plankaart Homeruskwartier Oost (pdf)