Hide this notice

Internet Explorer 6

Ivm de toegankelijkheid voor elke bezoeker www.drempelvrij.nl is Almere.nl niet optimaal te bekijken via Internet Explorer 6.0. Voor een betere weergave van deze site adviseren wij u een recente browser te gebruiken.

Ik Bouw Mijn Huis In Almere - BN Kavels in Almere - Ik bouw aan een zijlaan

RSS gemeente almere

Ik bouw aan een zijlaan

25-08-2011

Twee sfeerbeelden bij Ik bouw aan een zijstraat Wonen in uw eigen villa aan een rustige laan, zonder doorgaand verkeer. Hier heeft u meer vrijheid in het plaatsen van de woningen op de kavels, dan als u aan de hoofdlaan bouwt. Het effect is speelser, de woningen kunnen ┬┤verspringen┬┤ in de straat.

Hier woont u in alle rust en wandelt u aan het eind van de laan zo het groen in. De kavels aan de zijlanen in de wijk zijn vooral geschikt voor mensen die in een korte laan willen wonen met een landelijke sfeer. Hier geldt geen 'voorgevelzone': de woningen mogen overal binnen het bouwvlak worden geplaatst. Aan de zijlanen is het mogelijk om alles gelijkvloers (een bungalow) te bouwen.

Veertig procent van het kaveloppervlak mag bebouwd worden en dat zorgt voor grote groene tuinen en een ruimtelijke uitstraling. U parkeert op eigen terrein waar u minstens twee parkeerplaatsen dient te realiseren. Op kavels groter dan 800 m2 kunt u ervoor kiezen om samen met een andere zelfbouwer twee aaneengeschakelde woningen te bouwen. Op kavels kleiner dan 800 m2 kunt u alleen een vrijstaande woning bouwen.

Bekijk op de Kavelkaart onder Almere Hout > Vogelhorst welke kavels aan een zijlaan nog beschikbaar zijn.