Hide this notice

Internet Explorer 6

Ivm de toegankelijkheid voor elke bezoeker www.drempelvrij.nl is Almere.nl niet optimaal te bekijken via Internet Explorer 6.0. Voor een betere weergave van deze site adviseren wij u een recente browser te gebruiken.

Ik Bouw Mijn Huis In Almere - BN Kavels in Almere - Ik bouw aan de hoofdlaan

RSS gemeente almere

Ik bouw aan de hoofdlaan

25-08-2011

2 Sfeerbeelden bij Ik bouw aan de hoofdlaan De Zilvermeeuwlaan wordt een mooie laan met aan weerszijden bomen en groene bermen. Aan beide kanten bevinden zich charmante zijlanen. Op de statige laan staan de woningen op ruime afstand, zodat een ruim en groen straatbeeld ontstaat. De voorgevels van de woningen kunnen enigszin verspringen ten opzichte van elkaar, voor de levendigheid.

De kavelgrootte varieert van 700 tot 1.000 m2, ongeveer gelijk met de overige kavels in Vogelhorst. Het parkeren gebeurt in Vogelhorst op eigen terrein en draagt bij aan de uitstraling voor de lanen. De kavel mag voor veertig procent worden bebouwd, zodat de laan er ruimtelijk en groen uitziet. U dient minimaal twee parkeerplaatsen op eigen terrein te realiseren. Kiest u voor een kavel midden in de laan, een kavel met uitzicht over het landschapspark of over de waterpartij? Op de kavels groter dan 800 m2 kunt u ervoor kiezen om samen met een andere zelfbouwer twee aaneengeschakelde woningen te bouwen.

Bekijk op de Kavelkaart onder Almere Hout > Vogelhorst welke kavels aan de hoofdlaan nog beschikbaar zijn.