Hide this notice

Internet Explorer 6

Ivm de toegankelijkheid voor elke bezoeker www.drempelvrij.nl is Almere.nl niet optimaal te bekijken via Internet Explorer 6.0. Voor een betere weergave van deze site adviseren wij u een recente browser te gebruiken.

Ik Bouw Mijn Huis In Almere - BN Kavels in Almere - Ik bouw aan de waterkant

RSS gemeente almere

Ik bouw aan de waterkant

25-08-2011

Ik bouw aan de waterkant Villapark Vogelhorst ligt niet alleen in de buurt van bossen, maar wordt omringd door waterpartijen. Aan de rand van de wijk ligt een groot aantal kavels direct aan het water met uitzicht over een brede groenstrook met volgroeide bomen. Tussen de bomen door zijn de verderop gelegen weilanden te zien.

De kavels grenzen aan de achterzijde aan het water, dat als het ware een natuurlijke scheiding vormt tussen uw tuin en het groen aan de overkant van het water. Ook hier hoeft u niet in de rooilijn te bouwen en mogen de woningen verspringen. Omdat u maximaal veertig procent van het kaveloppervlak mag bebouwen, draagt dit bij aan een ruime en groene uitstraling van de wijk. U realiseert ook hier minimaal twee parkeerplaatsen op eigen terrein. Het is mogelijk om op de kavels groter dan 800 m2 samen met een andere zelfbouwer twee aaneengeschakelde woningen te bouwen.

Bekijk op de Kavelkaart onder Almere Hout > Vogelhorst welke kavels aan het water nog beschikbaar zijn.