Proclaimer

De website IkbouwmijnhuisinAlmere.nl is de toegangspoort naar informatie over de verkoop van zelfbouwkavels in de Gemeente Almere. Het inhoudelijk beheer van de website ligt bij de afdeling Gebiedsontwikkeling, waartoe ook de Kavelwinkel hoort. Deze afdeling valt onder de Dienst Stedelijke Ontwikkeling van de Gemeente Almere.

Er wordt uiterste zorg besteed aan de informatie op deze website. Hierbij staat voorop dat de informatie actueel, correct en voor de gebruiker relevant moet zijn. Desondanks kunnen onjuistheden niet worden uitgesloten. Aan de prijzen van kavels op de Kavelkaart en/of prijslijsten van nieuwe kavels kunnen geen rechten worden ontleend.
 

Toegankelijkheid en gebruiksvriendelijkheid blijven op deze website van belang. Daarom staan wij ook open voor opmerkingen of ideeën van jouw kant. Heb je suggesties voor verbeteringen, opmerkingen of kom je fouten of verouderde informatie tegen, dan stellen wij je reactie bijzonder op prijs via ons contactformulier. Binnen twee werkdagen zullen wij je melding behandelen en eventueel actie ondernemen.